Brokolių sriuba su mėlynojo pelėsio sūriu

2018-01-26 Autorius IKI

Brokolių sriuba su mėlynojo pelėsio sūriu

Ingredientai

    • brokolių: 1
    • svogūnų: 1
    • porų: 1
    • saliero lapkočių: 1
    • bulvių: 1 (didelės)
    • daržovių sultinio: 1 litro (arba vištienos sultinio)
    • sviesto: 1 valgomojo šaukšto
    • aliejaus (kepimui)
    • mėlynojo pėlesio sūrio: 150 gramų
    • druskos
    • pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių susmulkiname svogūną bei pakepiname puode, kol pagels.
  2. 2. Tuomet sudedame sviestą, susmulkintą salierą, porą bei bulvę. Uždedame dangtį bei patroškiname apie 5 min.
  3. 3. Tada sudedame kietesnes brokolio dalis (kotelius), supilame sultinį bei troškiname maždaug 5–10 minučių, kol visos daržovės suminkštės.
  4. 4. Suberiame likusias brokolio dalis bei druską, patroškiname dar apie 5 minutes.
  5. 5. Masę sutriname maisto trintuvu, po to sutrupiname sūrį.
  6. 6. Supilstome į lėkštes, pabarstome juodaisiais pipirais ir skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau brokolių sriubų receptų rasite: Brokolių sriubos.
Ramen sriuba su antiena su Noodles makaronais ir virtais kiaušiniais
(4)
Voveraičių sriuba su mėsos kukuliais
(1)
Perlinių kruopų sriuba su grybais
(1)