2. Tuomet nupilame vandenį bei sumalame bulves mėsmale.
Reklama
3. Atvėsusią bulvių masę iškrečiame ant miltais apibarstyto darbinio paviršiaus (stalviršio), įmušame kiaušinį, sudedame sviestą, įberiame druskos ir užminkome tešlą.
4. Paskui tešlą iškočiojame ant miltais apibarstyto stalo. Stikline ar specialia formele išpjaustome skrituliukus.
5. Šoninę smulkiai supjaustome bei apkepame kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu.
6. Tada pasiruoštą įdarą išdėliojame ant išspaustų skrituliukų, kraštus gerai užspaudžiame.
7. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir iš visų pusių apkepiname pyragėlius, kol susiformuoja traški plutelė. Patiekiame ir skanaujame!
8. Pastebėjimas: Man labai prie šių bulvinių pyragėlių tinka kefyro stiklinė.
9. Rekomendacija: Daugiau bulvinių pyragėlių receptų rasite: Bulviniai pyragėliai.