alyvuogių aliejus: 2-3 valgomųjų šaukštelių (arba česnakinis arba dar koks pikantiškesnis)
baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto (arba poros šaukštelių obuolių acto)
sojos padažas: 1 arbatinio šaukštelio
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves bei agurkus supjaustome riekelėmis, pievagrybius apkepame keptuvėje ir sudedame į dubenį su visais kitais ingredientais. Svogūną galite taip pat apkepti arba supjaustyti pusžiedžiais ir sudėti nekeptą. Esu gaminusi abiem būdais ir abu man patiko.
2. Tuomet sumaišome nurodytus padažo ingredientus tarpusavyje, užpilame ant salotų bei atsargiai išmaišome, nes grubiai maišant gausis košė, kuri man gavosi pirmuosius kartus. Skanaujame!
Reklama
3. Rekomendacija: Daugiau bulvių salotų receptų rasite: Bulvių salotos.