Burokėlių ir apelsinų salotos

2019-01-14 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Burokėlių ir apelsinų salotos

Ingredientai

    • burokėliai: 1 (didesnio)
    • apelsinai: 1
    • svogūnai: 1
    • rukola: 1 nedidelės saujos
    • medus: 1 valgomojo šaukšto
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • balzamiko actas: 1 valgomojo šaukšto
    • druska
    • malti baltieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių burokėlį dedame į 160 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 20 minučių arba kol suminkštės. Tuomet nulupame bei supjaustome griežinėliais. Apelsiną nulupame bei supjaustome griežinėliais. Apelsinus bei burokėlius dedame ratu lėkštėje. Uždedame žiedais supjaustytus svogūnus bei rukolą.
  2. 2. Galiausiai išplakame kartu medų, balzamiko actą, aliejų ir druską su pipirais bei užpilame ant salotų. Patiekiame ir skanaujame!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau burokėlių salotų receptų rasite: Burokėlių salotos.
Cezario salotos su traškia vištiena
(1)