Pritariu... nusunkus tarkius ir šiek tiek palaukus kol krakmolas nusėda ant dugno, skysti nupilam o krakmolą sudedam atgal į tarkius. Recepto autore nepaminėjusi to.
Vytautas
Kai kepat spirgučius įdėkit svoguno pora pjaustytų galvučių ir grietinės.
Atsakyti
Nieko naujo. Man jau 70 metų ir kiek atsimenu, dar mano mama virdavo. Tik jau krakmolo nedėdavom. Reikia tik teisingai pasirinkti tarkių ir virtų bulvių proporcijas. Mes juos vadindavome durniukais. Į spirgučius reikia svogūno., skonis padažo visai kitoks.
Atsakyti
Danute
Jūsų receptas ir pavadinimas tikras mama virdavo ir vadindavom durniukais
Gražina
Mes juos vadindavome pirštu baks į bandeles pirštą įspausdavome
Atsakyti
Jonas
Viskas aišku. Skanu. Nu bet kaip atrodo kaimški spirgučiai....nedašunta.😋
Atsakyti
Aš
Kaipats išaigini kiaule ,papjauni ir padarai spirgučius😀
Marytė
Ačiū, buvau juos pamiršusi, reikės pasigaminti.
Atsakyti
Rima
Mano šeimai,patinka 🌹 mėgstame,vadiname Minkstukais. Ačiū 🥰.
Atsakyti
Regina.
Atsakyti
Nijole Rimidiene
Atsakyti
Jonas
Atsakyti
Birute
Vytautas
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Gražina
Atsakyti
Danute
Gražina
Atsakyti
Jonas
Atsakyti
Aš
Marytė
Atsakyti
Rima
Atsakyti