Čičinsko kepsnys - šis receptas siūlo puikų ir paprastą būdą pagaminti varškės ir faršo lazdelės su plonai iškočiotomis tešlos juostelėmis, kurios apgaubia prieskoniais pagardintą mėsos įdarą. Išminkyta tešla turėtų būti elastinga ir lengvai kočiojama. Mėsos lazdelės susukamos į tešlą ir verdamos įkaitintame aliejuje, kol tampa traškios ir gražiai apskrudusios. Tai sotus ir gardus užkandis ar pagrindinis patiekalas, tinkantis tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Redaktorės Vaidos komentaras - iškepusius kepsnius perkelkite ant popierinių rankšluoščių, kad susigertų riebalų perteklius. Jeigu perkelsite ant grotelių - ilgiau išsilaikys kepsnių traškumas.
Šį patiekalą, kadangi tai yra sunkesnis maistas, rekomenduoju patiekti su gaiviomis šviežių daržovių salotomis ir lengvu padažu, pavyzdžiui jogurtiniu.