1. Pirmiausia vištieną iš visų pusių apibarstykite druska bei pipirais.
2. Aliejų įkaitinkite aukštoje keptuvėje arba storadugniame puode ir ant didelės kaitros apkepkite vištieną.
Reklama
3. Kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės (priklausomai nuo to, kokią vištieną naudosite) ir išimkite iš keptuvės.
4. Tada sumažinkite kaitrą ir suberkite supjaustytus askaloninius česnakus, pakepkite maždaug pusę minutės.
5. Berkite kuminą, citrinos žievelę ir šafraną, kaitinkite maišydami dar maždaug 30 sekundžių.
6. Tada sudėkite supjaustytus lapinius kopūstus, pilkite sultinį, berkite ryžius ir išmaišykite.
7. Ant viršaus išdėliokite vištieną ir virkite uždengę ant silpnos ugnies, kol ryžiai bus išvirę - maždaug 15-20 minučių.
8. Apšlakstykite citrinos sultimis, patiekite ir skanaukite!
9. Pastebėjimas: Aš pati gamindama naudojau vidinę vištienos filė, tad kepiau maždaug po 2 minutes iš abiejų pusių, bėriau ciberžolės. Paprastas, greitas ir labai gardus patiekalas su lapiniais kopūstais !