Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis

2020-05-31 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis
Šiuos vištienos iešmelius labai lengva pagaminti. O rezultatas tikrai labai geras. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos filė: 500 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • sojų padažas: 4 šaukštų
    • obuolių sultys: 1 stiklinės
    • porai: 1
    • aliejus
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos filė supjaustome kubeliais.
  2. vištienos filė supjaustyta kubeliais
  3. 2. Tuomet vištieną užpilame marinatu, paruoštu iš obuolių sulčių, sojų padažo, pipirų, druskos bei susmulkinto česnako.
  4. Reklama
  5. 3. Pamarinuojame bent jau valandą. Galite ir ilgiau, jeigu niekur neskubate.
  6. 4. Porą maždaug 1-2 minutes palaikome verdančiame vandenyje ir atvėsusį supjaustome stambesniais griežinėliais.
  7. 5. Tada ant medinių iešmelių pakaitomis veriame vištienos ir poro gabaliukus.
  8. 6. Apkepame keptuvėje ant aliejaus iš visų pusių. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos iešmelių receptų rasite: Vištienos iešmeliai.
Virta vištienos dešra
(1)
Makaronai su vištiena, kumpiu ir grietinėle
(3)
Kepta vištienos krūtinėlė su įdarytomis saldžiosiomis bulvėmis
(4)
KK+ marinatas vištienai su actu
(7)