1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo formą išklojame su sviestiniu popieriumi, ištepame riebalais bei pabarstome miltais.
2. Tuomet į didelį dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius bei druską. Atskirame inde išsukame jogurtą, vieną puodelį cukraus, kiaušinius, citrinos žievelę bei vanilę. Pamažėle sausą mišinį suberiame į jogurto-kiaušinių plakinį, tada supilame aliejų bei gerai išmaišome.
Reklama
3. Paruoštą masę supilame į kepimo formą bei kepti maždaug 50 minučių, arba kol, medinis pagaliukas įkišus jį į pyrago vidurį bei ištraukus išliks sausas.
4. Kai jau pyragas iškepa, jį paliekame atvėsti kepimo formoje maždaug 10 minučių. Paskui atsargiai ištraukiame iš kepimo formos. Mėgaujamės!
5. Rekomendacija: Daugiau jogurto pyragų receptų rasite: Jogurto pyragai.