1. Pirmiausia orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių temperatūros. Kepimo formą ištepkite su riebalais.
2. Tuomet elektriniu plaktuvu išplakite sviestą bei vieną stiklinę cukraus iki šviesios purios masės. Po vieną nuolatos plakdamos įmuškite kiaušinius. Įmaišykite 1 stiklinę jogurto, po to suberkite miltus, pusę citrinos žievelės bei 0,25 stiklinės citrinos sulčių. Išmaišykite iki vientisos masės (nepermaišykite).
3. Tada supilkite tešlą į paruoštą formą bei kepkite maždaug 50 minučių (ar jau iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku). Paskui 5 minutes atvėsinkite formoje, tuomet perkelkite ant lėkštės.
4. Nedideliame puode sumaišykite likusį cukrų su likusiomis citrinos sultimis. Kaitinkite maišydamos ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirpsta. Užvirinkite bei virkite maždaug 4 minutes (arba kol sirupas truputį patirštėja).
5. Šiltą sirupą užpilkite ant pyrago. Medų sumaišykite su likusiu jogurtu. Patiekite pyragą su jogurtu. Skanaukite!