Cukinijos apkepas

2018-07-21 Autorius Namai namučiai

Cukinijos apkepas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išplakite kiaušinius (kad apkepas puresnis būtų). Sukraukite nedidelę sutarkuotą burokine tarka cukiniją (nuluptą bei nusėklintą). Viską gerai išmaišykite. Tuomet dėkite taip pat sutarkuotą fermentinį sūrį bei vėl gerai išmaišykite. Supilkite miltus bei vėl išmaišykite. Kumpelį (aš šį kartą naudojau dešrą) supjaustykite smulkiais kubeliais bei vėl gerai išmaišykite.
  2. 2. Tada sukrautą į skardą apkepą dėkite į įkaitintą orkaitę (200 laipsnių) bei kepkite maždaug 40-50 minučių (aš kepiau 45 minutes), kol dailiai apskrunda. Skanaukite!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau receptų iš cukinijų rasite: Cukinijos.
Vištienos apkepas su juodosiomis pupelėmis ir kukurūzais
(2)
Kopūstų apkepas su mėsos kukuliukais
(11)
Kalafiorų apkepas
(3)
Grikių apkepas su vištiena ir brokoliais
(1)