Cukinijos apkepas

2018-07-21 Autorius Namai namučiai

Cukinijos apkepas

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • cukinijos: 1 nedidelės (arba pagal skonį)
    • fermentinis sūris: 100 gramų
    • miltai: 1 stiklinės
    • kumpelis: 100 gramų (arba daktariška dešra)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išplakite kiaušinius (kad apkepas puresnis būtų). Sukraukite nedidelę sutarkuotą burokine tarka cukiniją (nuluptą bei nusėklintą). Viską gerai išmaišykite. Tuomet dėkite taip pat sutarkuotą fermentinį sūrį bei vėl gerai išmaišykite. Supilkite miltus bei vėl išmaišykite. Kumpelį (aš šį kartą naudojau dešrą) supjaustykite smulkiais kubeliais bei vėl gerai išmaišykite.
  2. 2. Tada sukrautą į skardą apkepą dėkite į įkaitintą orkaitę (200 laipsnių) bei kepkite maždaug 40-50 minučių (aš kepiau 45 minutes), kol dailiai apskrunda. Skanaukite!
  3. Reklama
Kiaulienos faršo apkepas su ryžiais, grybais ir daržovėmis
(5)
Moliūgų ir ryžių apkepas
(1)
Brokolių ir šoninės apkepas
(3)
Cukinijų ir varškės apkepas
(7)