čili milteliai, bazilikas, petražolės ir visos kitos mėgiamos žolelės
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių visas daržoves, mėsą, kumpį ir pievagrybius supjautykite nedideliais kubeliais.
2. Tada viską pagardinkite prieskoniais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi (aš dar pati įlašinau kelis lašelius obuolių balzaminio acto, saulėgrąžų aliejaus su čili), pagardinkite prieskoniais bei gerai išmaišykite.
3. Tuomet sudėkite į molinius kepimo indelius, įpilkite po lašelį vandens, kad galėtų troškintis bei dėkite į 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
4. Troškinkite maždaug 60 minučių.
5. Troškinimo pabaigoje supilkite grietinėlę į indelius bei dar maždaug kelias minutes palikite.
6. Viskas - pagaminta! O ir kiekvienas galite gaminti tokį troškinį pagal savo norus bei turimas daržovių atsargas. Skanaus!
Barbora
Kai labai labai skubu ir neturiu laiko darbuotis virtuvėje, tai šis troškinio receptas tikras išsigelbėjimas. Aš visada gaminu su vištiena. Nepakartojama idėja skubantiems;)
Atsakyti
Mindaugas
Reikėtu prie recepto pridėt troškintas moliniuose indeliuose, nes susipjausčius viska ir perskaičius, kad tokiu reikės tai ne kažką
Atsakyti
Barbora
Atsakyti
Mindaugas
Atsakyti