Daržovių ir vištienos troškinys

2019-01-17 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Daržovių ir vištienos troškinys

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais (galite ir kiek didesniais) bei apskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Atidėkite į šoną.
  2. 2. Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas ir salierą bei kepinkite maišydamos, kol daržovės suminkštės.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į troškinimui skirtą indą sudėkite kepintą vištieną, kepintas daržoves, susmulkintas bulves, maltą papriką, džiovintą čiobrelį, vorčesterio padažą, pomidorų padažą, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais, užpilkite sultiniu, uždenkite ir dėkite į orkaitę. Įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje kepkite maždaug 60 minučių. Likus iki troškinimo pabaigos kažkur 20 minučių suberkite konservuotus avinžirnius. Dėkite atgal į orkaitę bei baikite troškinti.
  5. 4. Patiekiant, jeigu norisi, galima apibarstyti susmulkintais žalumynais. Skanaus!
Vištienos kepenėlės troškintos su obuoliais
(7)
Vištienos salotos su bolivinėmis balandomis, avinžirniais
(2)