1. Iš pradžių vištieną supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais (galite ir kiek didesniais) bei apskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Atidėkite į šoną.
2. Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas ir salierą bei kepinkite maišydamos, kol daržovės suminkštės.
Reklama
3. Tada į troškinimui skirtą indą sudėkite kepintą vištieną, kepintas daržoves, susmulkintas bulves, maltą papriką, džiovintą čiobrelį, vorčesterio padažą, pomidorų padažą, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais, užpilkite sultiniu, uždenkite ir dėkite į orkaitę. Įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje kepkite maždaug 60 minučių. Likus iki troškinimo pabaigos kažkur 20 minučių suberkite konservuotus avinžirnius. Dėkite atgal į orkaitę bei baikite troškinti.
4. Patiekiant, jeigu norisi, galima apibarstyti susmulkintais žalumynais. Skanaus!