Desertas: Panna cotta su šokoladu

2018-06-17 Autorius SP Receptai

Desertas: Panna cotta su šokoladu

Ingredientai

    • grietinėlė: 400 mililitrų
    • pienas: 400 mililitrų
    • kakava: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 1 stiklinės
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • juodas šokoladas: 50 gramų
    • želatina: 2 valgomųjų šaukštų
    • šaltas vanduo: 50 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių želatiną užpilkite su šaltu vandeniu bei palikite, kad išbrinktų.
  2. 2. Tuomet puode užkaiskite grietinėlę su pienu. Suberkite vanilinį cukrų bei cukrų. Kaitinkite maišydamos iki užvirimo, bet neužvirkite. Sudėkite išbrinkusią želatiną bei maišykite, kol ji ištirps. Tada pusę nupilkite į kitą indą bei sudėkite kakavą. Išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Į indelius pilkite baltąją dalį, dėkite į šaldytuvą. Kai sustings, berkite sluoksnį sutarkuoto šokolado bei užpilkite likusią grietinėlę su kakava. Vėl dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.