Džiovintų grybų paštetas - šis aromatingas paštetas, praturtintas šalotų, česnakų ir maskarponės kremiškumu, yra puikus pasirinkimas užkandžiams ar kaip subtilus užtepas ant skrebučių. Džiovinti ir švieži grybai suteikia sodrų skonį, o skrudintas sviesto sluoksnis užtikrina ilgalaikį pašteto šviežumą bei papildomą tekstūros sluoksnį. Pagardintas pipirais ir čiobreliais, paštetas įgauna dar daugiau aromato ir elegancijos, o po kelių valandų šaldytuve pasiekia idealų skonį ir konsistenciją.
Redaktorės Vaidos komentaras - iš nurodytų kiekių gaunasi visai nemažai pašteto, tad kartą pagaminus, ilgai galėsite mėgautis šiuo užkandžiu. Tepkite paštetą ant mėgstamiausios duonos riekelių ar patiekite su trapučiais ar duonos lazdelėmis. Toks paštetas galėtų būti puikus užkandis švenčių metu.