Figų ir migdolų pyragas

2020-12-09 Autorius Gamina Vanagai

Figų ir migdolų pyragas
Šį kartą Jums visiems migdolų miltų pyragas su figomis, todėl galima sakyti - beveik sveikuoliškas pyragas, labai greitai pagaminamas nenaudojant jokių plaktuvų, turėtų gautis nestoras, todėl susivalgys tikrai greitai. Rekomenduoju pamėginti, jeigu esate figų mėgėjai. Tikrai labai skaniai pavyksta. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežios figos: 4-5
    • migdolai: 1 saujos (nėra būtina)
    • kiaušiniai: 3
    • sviestas: 60 gramų
    • rudas cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • migdolų miltai: 1 stiklinės
    • miltai: ketvirtadalio stiklinės
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: migdolų ir paprastus miltus, kepimo miltelius, cukrų, cinamoną bei druską.
  2. 2. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius, įmaišykite ištirpintą ir atvėsintą sviestą.
  3. Reklama
  4. 3. Supilkite sausuosius ingredientus į kiaušinių plakinį, išmaišykite ir supilkite į apvalią formą.
  5. 4. Figas pjaukite perpus arba į keturis griežinėlius ir išdėliokite ant tešlos, šiek tiek įspauskite į tešlą, tarpuose susmaigykite migdolus ir užberkite šiek tiek rudojo cukraus.
  6. 5. Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug pusvalandį. Skanaus!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau migdolų pyragų receptų rasite: Migdolų pyragai.
Varškės pyragas su vaniliniu padažu
(6)