Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos su konservuotais kukurūzais

2020-09-27 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos su konservuotais kukurūzais
Lengva, skanu, o kas man labiausiai patinka - paprasta. Tai nuostabios kopūstų ir obuolių salotos, su konservuotais kukurūzais, išbandykite ir jūs.

Ingredientai

    • šviežias kopūstas: 250 gramų
    • obuoliai: 1 (didelio)
    • švieži agurkai: 1
    • konservuoti kukurūzai: 100 gramų
    • švieži krapai: 1 saujos
    • druska, pipirai: pagal skonį
    • grietinė arba natūralus majonezas: 4 valomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto (apšlakstyti obuoliams)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į dubenį sudedame supjaustytą smulkiai juostelėmis kopūstą.
  2. 2. Taip pat sudedame juostelėmis pjaustytą agurką, susmulkintus krapus
  3. Reklama
  4. 3. Obuolį nulupame, išskobiame sėklalizdžius, supjaustome juostelėmis ir apšlakstome citrinos sultymis.
  5. 4. Suberiame kukurūzus, įberiame druskos, pipirų, įdedame grietinės ir viską gerai išmaišome. Skanaus!
  6. šviežių kopūstų ir obuolių salotos
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau kopūstų salotų receptų rasite: Kopūstų salotos.
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai
Pomidorų salotos su burata sūriu ir vytintu kumpiu
(1)
Salotos su kepta kiauliena
(2)