Garnyras: Kepti pievagrybiai

2020-12-25 Autorius Jurgitos virtuvėlė

Garnyras: Kepti pievagrybiai
Jei Jūs mėgstate pievagrybius, tai tada tikrai patiks ir šis receptas. Tokius pievagrybius galite skanauti ir vienus, ir patiekti kaip garnyrą. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuplaukite pievagrybius ir nedideliame puode įkaitinkite aliejų.
  2. 2. Meskite po kelis pievagrybius ir juos apkepkite po kelias minutes.
  3. kepami pievagrybiai
    Reklama
  4. 3. Po to pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir patiekite. Štai ir viskas. Skanaus!
  5. 4. Patarimas: Skanaukite kol dar šilti, tada jie patys skaniausi!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Maltos mėsos zrazai su grybais
(1)
Nesaldūs pyragėliai su grybais
(6)
Kepti grybai - bobausiai grietinėlės padaže
(2)
Džiovintų grybų užtepėlė - paštetas
(4)