Greitas obuolių pyragas pagal Alfą Ivanauską

2020-04-18 Autorius Jurgitos skanumai

Greitas obuolių pyragas pagal Alfą Ivanauską

Ingredientai

    • šaldytos sluoksniuotos tešlos
    • obuolių
    • cukraus pudros
    • cinamono
    • vanilinio cukraus miltelių
    • laimo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ant sluoksniuotos tešlos beriame cukraus pudros, cinamono ir vanilinio cukraus miltelių.
  2. 2. Tada obuolius nulupame ir ant viršaus sutarkuojame (galite, jeigu norisi, konservuotų persikų skiltelių pripjaustyti).
  3. 3. Ant viršaus pabarstome dar cukraus milteliais.
  4. 4. Viską susukame į ilgą ritinį ir supjaustome maždaug 1,5-2 centimetrų pločio ritinėliais.
  5. 5. Į apvalią skardą, išklotą su kepimo popieriumi, dedame ritinėlius, palikdami tarpelius.
  6. 6. Praskečiame tarsi roželes.
  7. 7. Šiek tiek pagardiname laimo vaisiaus sultimis.
  8. 8. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrunda.
  9. 9. Iškepus dar kartą apibarstome cukraus milteliais. Lepinamės!
  10. 10. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, tai prisegu žemiau ir jį, jeigu būtų įdomu pamatyti gamybos procesą. :)
  11. 11. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.


Obuolių pyragas su šokolado lašiukais
(1)
Sviestinis slyvų pyragas
(3)