Grilintos triušienos dešrelės su šviežiomis bulvytėmis ir gaiviomis salotomis

2019-07-10 Autorius Oditėlės blogas

Grilintos triušienos dešrelės su šviežiomis bulvytėmis ir gaiviomis salotomis
Grilinė elektrinė keptuvė mano namuose atsirado visai neseniai, tai vis nenustoju ko nors su ja gaminti. Maistas gaunasi labai skanus ir gardžiai apskrudęs, be to be jokių papildomų riebalų. Kol kas nenuvylė ir visiems rekomenduoju įsigyti.

Šias dešreles galima kepti ir kamado bono tipo kepsninėje, taip pat pavyks tobulai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • triušienos dešrelės: 250 gramų (tinka ir naminės, ir pirktinės)
    • nedidelės šviežios bulvytės: 8-10
    • lauro lapeliai: 2
    • juodieji pipirai: 6
    • druska
    Salotoms:
    • švieži agurkėliai: 3
    • ridikėliai: 6
    • česnakas: 2 skiltelių
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų (arba graikiškas jogurtas)
    • pjaustyti švieži krapai: žiupsnelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių bulvytes gerai nuplauname bei išverdame pasūdytame vandenyje.
  2. 2. Tuomet į verdantį vandenį sudedame lauro lapelius ir pipirus, įberiame žiupsnelį druskos, sudedame dešreles ir verdame maždaug 5 minutes. Nupilame vandenį bei perdedame į lėkštę.
  3. Reklama
  4. 3. Salotos: Į dubenį sudedame griežinėliais supjaustytus agurkus, ridikėlius, išspauskite česnaką, dedame grietinę arba jogurtą, beriame krapus, pagardiname pagal savo skonį druska ir maltais juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišome.
  5. 4. Po to įkaitiname grilinę keptuvę, išdėliojame bulvytes bei jas apskrudiname. Išimkite bulvytes ir tą patį padarome su triušienos dešrelėmis.
  6. 5. Galiausiai apskrudintas bulvytes ir dešreles patiekiame su pasiruoštomis salotomis. Skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau dešrelių receptų rasite: Dešrelių receptai.