Prireiks net 12 kiaušinių ir 4 bandymų, bet paskutinis bandymas buvo pats geriausias! Toks korėjietiškas omletas "Gyeran-mari" reikalauja šiek tiek virtuvės įgūdžių, bet tikrai nieko labai sudėtingo. Svarbiausia, kad pagaminimui reikia visai paprastų ingredientų.
Tokie kiaušinių suktinukai man priminė
japonišką "Tamagoyaki", tačiau man pasirodė, kad korėjietiškas variantas yra kiek paprastesnis.
Omletas yra gaminamas sluoksniais: didelė dalis jo yra susukama, o tuomet vėl pilami kiaušiniai. Man asmeniškai patogiausia jį gaminti mažesnėje keptuvėje, naudojant 3 kiaušinius. Kai didžioji dalis jau buvo susukta, kiaušinius pyliau dar du kartus.
Itin svarbu įpilti kiaušinių ne per daug, storą bus gan sudėtinga susukti. Omletas turėtų būti ganėtinai plonas. Susukau taip, kaip pavyko, dar reikės šį įgūdį kiek patobulinti.
Šia patiekalas yra labai populiarus Pietų Korėjoje. Įprastai valgomas kaip užkandis, bet tinka ir pietų dėžutei. Supjaustomas maždaug 2-3 centimetrų gabaliukais.
Gamindami, daržoves galite naudoti įvairias, bet man asmeniškai su morkomis skaniausia. Taip pat galite įdėti
kumpio ir/ar
sūrio. Tik aišku daržovės privalo būti smulkiai supjaustytos.