Įdaryti kiaušiniai su antienos paštetu

2021-04-05 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Įdaryti kiaušiniai su antienos paštetu
Aš tikrai labai mėgstu eksperimentuoti su įdarytais kiaušiniais. Ar Jūs kada įdarinėjote juos paštetu? Aš prieš tai vieną kartą gyvenime esu tokių valgiusi vienoje šventėje ir man labai nepatiko. Bet problema buvo ta, kad paštetas buvo pasirinktas nekokybiškas. Aš šį kartą pasirinkau kokybišką antienos paštetą ir galiu pasakyti, kad skonis gavosi tiesiog puikus. Pamėginkite ir Jūs, suprasite apie ką kalbu. :)

Ingredientai

    • kiaušiniai: 7 (kietai virti)
    • dižono garstyčios: 20 gramų
    • kreminis sūris: 60 gramų (naudoju "Philadelphia")
    • antienos paštetas 60 gramų (naudoju "Lapino puota")
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    Papuošimui:
    • alyvuogių griežinėliai
    • malta raudonoji paprika
    • pjaustyti švieži krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nulupame kiaušinius ir perpjauname išilgai.
  2. perpjauti pusiau virti kiaušiniai
  3. 2. Tada atsargiai išimame trynius.
  4. 3. Tuomet į dubenį sudedame antienos paštetą, garstyčias, kreminį sūrį, kiaušinių trynius ir kruopščiai sutriname šakute iki vienalytės masės.
  5. 4. Pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome.
  6. 5. Pasiruoštą masę dedame į konditerinį švirkštą ir pripildome kiaušinių baltymų puseles.
  7. 6. Papuošiame alyvuogių griežinėliais, užberiame paprikos bei krapų. Skanaujame!
  8. paštetu įdaryti kiaušiniai