1. Pradžioje šokoladą sudėkite į dubenį su grietinėle bei padėkite jį ant puodo su verdančiu vandeniu taip, kad dubuo neliestų vandens. Maišykite, kol šokoladas išsilydo.
2. Tuomet nuimkite dubenį nuo puodo, supilkite romą, gerai viską išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele bei palikite šaldytuve pastovėti apie 2 valandas (kartas nuo karto pamaišykite), kol masė bus pakankamai sustingusi bei iš jos bus galima formuoti triufelius.
Reklama
3. Tada džiovintas slyvas padalinkite į tris dalis. Smulkintas pistacijas paskleiskite tolygiu sluoksniu ant plokščios lėkštės. Šaukšteliu formuokite apvalius triufelius, vidury įspaudusios slyvos gabalėlį, po to apvoliokite smulkintose pistacijose. Paruoštus triufelius prieš patiekdamos maždaug 60 minučių palaikykite šaldytuve. Skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau triufelių receptų rasite: Triufeliai.
Moncė
Ne tik labai gražiai atrodo, bet ir labai skanūs triufeliukai!!! Juos paruošti visiškai paprasta ir nereikia daug ingredientų.Leidau sau paeksperimentuoti ir į vidų įspaudžiau įvairių džiovintų vaisių. Skonis visų kitoks, bet nuostabus. Rekomenduojam išbandyti;)
Atsakyti
Moncė
Atsakyti
Viktor
Atsakyti