Kakavinis moliūgų pyragas

2018-03-29 Autorius WorldRecipes.lt

Kakavinis moliūgų pyragas
Pyragas gaunasi toks tikras kakavinis, drėgnas bei itin gardus, sunku ir pasakyti, jog buvo naudotas moliūgas.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 4
    • moliūgų tyrė: 2 puodelių
    • cukrus: 1,5 stiklinės
    • margarinas: 125 gramų
    • miltai: 2 puodelių
    • kepimo milteliai: 2 šaukštelių
    • soda: 1 šaukštelio
    • druska: šiek tiek
    • kakava: 60 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išplakite kiaušinius iki putų, sudėkite moliūgų tyrę ir cukrų, viską gerai išmaišykite.
  2. 2. Sudėkite tirpintą margariną.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet kitame inde sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius, soda bei druską.
  5. 4. Gautą mišinį palaipsniui įmaišykite į kiaušinių bei moliūgų plakinį.
  6. 5. Tada viską verskite į riebalais pateptą bei džiuvesėliais pabarstyta kepimo skardą.
  7. 6. Kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau moliūgų pyragų receptų rasite: Moliūgų pyragai.
Uogų cobbler (kobleris) pyragas
(6)