1. Iš pradžių persijojame miltus į indą, įdedame cukraus pudrą bei 180 gramų sviesto, viską gerai ištriname, kad atrodytų kaip trapi tešla. Tuomet visą tešlą paspausdamos įdedame į 19 centimetrų kepimo skardą bei kepame iki 170 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Ištraukiame bei paliekame atvėsti.
2. Tada pašildome likusi sviestą bei rudą cukrų puode, įpilame kondensuoto pieno bei viską šildome ant silpnos ugnies kol ištirps cukrus, po to masę užverdame ir visąlaik maišome kol įgaus karamelės spalvą. Paskui visą masę užpilame ant trapios tešlos bei paliekame atvėsti (idealiausia palikti tiek laiko, kad karamelė sustingtų, geriausia - visai nakčiai).
Reklama
3. Įdedame šokoladą i karščiui atsparų indą bei uždedame ant puodo su verdančiu vandeniu, kad šokoladas lėtai ištirptų (į šokoladą galite įdėti gabalėlį sviesto, kad būtų jį lengviau ištepti). Tuomet ištirpusį šokoladą užpilame ant karamelinio sluoksnio, palaukiame kol atvės bei supjaustome į mažus gabaliukus. Skanaujame!