Karbonadai iš faršo

Ingredientai

    • faršas: 500 gramų (naudojau kiaulienos)
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: šiek tiek
    • aliejus (kepimui)
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į faršą įdedame druskos ir pipirų, daugiau nieko dėti nereikia, nes skonis gausis kaip kotletų.
  2. 2. Tuomet iš faršo suformuojame tarsi apvalius "burbuliukus", juos prispaudžiame ranka, turi gautis ne plonesnis kaip 0,5 centimetro blynas, per storo irgi nedarome.
  3. 3. Tada blyną apvoliojame miltuose, pamirkome iš abiejų pusių išplaktame kiaušinyje bei kepame ant keptuvės iš abiejų pusių.
  4. 4. Rekomenduojame patiekti su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis. Skanaus!

Anonimė

man skaniau apvolioti dziuveseliuose ir pabaigai uzdeti tuputi tarkuoto surio fermentinio.
Atsakyti

Tiesiog

pritariu Anonimei

Laimutė

Aš į mėsą būtinai dedu svogūno ir česnako
Atsakyti

Rasa

Ir, kaip autorė pastebėjo, gaunate kotletus.
Makaronų kriauklelės, įdarytos faršu
(3)