1. Iš pradžių į faršą įdedame druskos ir pipirų, daugiau nieko dėti nereikia, nes skonis gausis kaip kotletų.
2. Tuomet iš faršo suformuojame tarsi apvalius "burbuliukus", juos prispaudžiame ranka, turi gautis ne plonesnis kaip 0,5 centimetro blynas, per storo irgi nedarome.
Reklama
3. Tada blyną apvoliojame miltuose, pamirkome iš abiejų pusių išplaktame kiaušinyje bei kepame ant keptuvės iš abiejų pusių.
4. Rekomenduojame patiekti su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Anonimė
man skaniau apvolioti dziuveseliuose ir pabaigai uzdeti tuputi tarkuoto surio fermentinio.
Atsakyti
Tiesiog
pritariu Anonimei
Laimutė
Aš į mėsą būtinai dedu svogūno ir česnako
Atsakyti
Anonimė
Atsakyti
Tiesiog
Laimutė
Atsakyti
Rasa