Šis receptas – paprastas ir skanus užkandis, kurio pagrindas yra traškios duonos juostelės, paruoštos karšto oro gruzdintuvėje. Apkeptos iki auksinės spalvos, įtrintos česnaku, jos tampa aromatingomis duonos lazdelėmis. Padažas, paruoštas iš graikiško jogurto, kreminio sūrio ir prieskonių, suteikia švelnų, šiek tiek pikantišką skonį. Tai puikus derinys su traškiomis duonos lazdelėmis, kurias galima tiekti kaip užkandį prie įvairių patiekalų ar mėgautis vienas.
Autorės komentaras - karšto oro gruzdintuvėje duonos lazdelės iškepa greitai, būna traškios ir be didelio kiekio riebalų. Recepte minimas apipurškimas aliejumi, tačiau jeigu jo nesinori, galite ir praleisti.
Padažo skonį pakoreguokite pagal save. Gal norėsis įmaišyti šviežio česnako stipresniam aromatui? O gal norisi aštriau? Tuomet dėkite daugiau aitriosios paprikos miltelių.