Kepti karšti lapiniai salierai

2020-05-30 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Kepti karšti lapiniai salierai
Tokie kepti lapiniai salierai patiks ne tik vegetarams. Tikrai labai skanus patiekalas, net ir tiems kas be mėsos patiekalų gyventi negali.

Ingredientai

    • nuskusti lapiniai salierai: 1
    • alyvuogių aliejus
    • čiobrelių lapeliai: 1 saujos
    • česnakas: 2 skiltelių (smulkiai supjaustytų)
    • druska
    • pipirai
    • vanduo: 3-4 valgomųjų šaukštų (arba sultinys)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustome salierą maždaug vieno centimetro dydžio kubeliais.
  2. 2. Įkaitiname keptuvę ir įpilame tris šaukštus aliejaus.
  3. įkaitinta keptuvė su aliejumi
    Reklama
  4. 3. Tada sumetame salierus, čiobrelius bei česnakus, įberiame druskos ir pipirų.
  5. 4. Viską išmaišome ir maždaug 5 minutes kepame ant stiprios ugnies, kad įgytų gražią spalvą.
  6. 5. Tuomet sumažiname ugnį, įpilame vandens arba sultinio, uždengiame dangčiu ir troškiname maždaug 25 minutes arba kol suminkštės. Patiekiame ir skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai.
Tagliatelle juostiniai makaronai su daržovėmis
(13)
Pankolio salotos
(4)