Keptos krevetės su grietinėle ir ryžiais

2019-06-06 Autorius WorldRecipes.lt

Keptos krevetės su grietinėle ir ryžiais
Man asmeniškai tai vienas mėgstamiausių, o gal ir pats mėgstamiausias būdas paruošti krevetes. Aš jas apkepu su grietinėle, o patiekiu su ryžiais. Tokiam paruošimo būdui nereikia daug ingredientų - tiesą pasakius, jų vos 6. 

Žinoma, jeigu nesate didžiuliai ryžių gerbėjai, galite tokias krevetes patiekti ir be jų, skanauti tiesiog vienas. Taip pat čia puikiai tiks orkaitėje paskrudinta čiabata. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • krevetės: 400 gramų
    • grietinėlė: 400 mililitrų
    • druska
    • krapai
    • sviestas
    • virti ryžiai: 300 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių krevetes suberiame į verdantį sūdytą vandenį bei verdame maždaug 2-3 minutes nuo užvirimo.
  2. 2. Tuomet nukošiame, suberiame į įkaitintą keptuvę bei maždaug 2-3 minutes kepame svieste.
  3. Reklama
  4. 3. Supilame grietinėlę, pabarstome susmulkintais krapais bei kaitiname maždaug 3 minutes.
  5. 4. Galiausiai patiekiame su virtais ryžiais (verdame pagal instrukcijas ant pakelio). Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Midijos su salierais grietinės padaže - pagal Gordon Ramsay
(3)
Orkaitėje keptos užkandėlės su krevetėmis
(8)
Traškūs kalmarų žiedai su padažu
(10)
Skani krevečių sriuba su kokosų pienu
(12)