Keptuvėje kepta traški dorada su daržovėmis

2020-08-20 Autorius Gamina Vanagai

Keptuvėje kepta traški dorada su daržovėmis
Šį kartą keptuvėje kepta dorada su daržovėmis tiesiog karaliauja mūsų virtuvėje. Skonis tiesiog tobulas. Jūs tik pasigaminkite ir pamatysite kaip tobulai šis patiekalas pavyksta. Aš jums tai garantuota pažadu!😊

Ingredientai

    • dorados: 2 (~500 gramų)
    • žuvies prieskoniai
    • čiobrelis: kelių šakelių
    • ridikėliai: keletos
    • citrinos: 1
    • aliejus
    • sviestas
    Garnyrui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia doradas nuplaukite, odoje padarykite po kelias įpjovas, nupjaukite pelekus, įtrinkite prieskonių mišiniu ir pamarinuokite maždaug 20 minučių.
  2. 2. Per tas 20 minučių pasigaminkite garnyrą.
  3. 3. Aliejuje ir svieste apkepinkite griežinėliais supjaustytas bulves ir morkas, dėkite patraiškyto česnako skiltelę, čili pipiro kelis griežinėlius, kiek vėliau sudėkite suraikytą cukiniją ir špinatus – tik kelioms minutėms.
  4. 4. Tada doradą kekite gerai įkaitintame aliejuje ir svieste vis palaistydami, kol apskrus ir bus traški (neužmirškite į keptuvę įmesti šakelę čiobrelio).
  5. 5. Patiekdami dar papuoškite ridikėliais bei užspauskite citrinos. Skanaukite! :)
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau doradų receptų rasite: Doradų receptai.
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Keptuvėje kepta lydeka su pomidorų padažu ir bulvių koše
(5)
Kepta menkė orkaitėje
(1)
Troškintas eršketas vyne
(3)