Šitaip pagaminta vištienos krūtinėlė išlieka labai sultinga ir gaunasi su itin skania parmezano sūrio plutele. Paruošimas tikrai labai greitas ir nereikia lauktis, kol prieskoniai įsigers. Tai yra, šis receptas yra be jokio ilgo marinavimo.
1. Pradžioje vištienos krūtinėles perpjauname išilgai bei gausime išvis 4 vienetus.
2. Tuomet jas išdėliojame ant kepimo popieriaus. Pagardiname druska, juodaisiais pipirais, uždedame šv. rozmarino lapelių bei užberiame sūrio.
Reklama
3. Krūtinėles uždengiame kepimo popieriumi bei kočėlo pagalba švelniai padaužome, kad įsigertų prieskoniai bei priliptų sūris.
4. Tuomet krūtinėles apverčiame, vėl užberiame sūrio, uždengiame popieriumi bei dar kartelį padaužome.
5. Po to keptuvėje įkaitiname aliejų.
6. Kepame krūtinėles. Apverčiame, kai gražiai apskrus iš vienos pusės bei tada sudedame kiaulienos šoninę, kuri priduos papildomo skonio bei neleis joms "išsausėti". Gardumėlis!