Kiaulienos išpjovos troškinys su perlinėmis kruopomis, morkomis ir bulvėmis

2024-02-23 Autorius WorldRecipes.lt

Kiaulienos išpjovos troškinys su perlinėmis kruopomis, morkomis ir bulvėmis
Šį kartą Jums parodysiu labai skanų troškinį paruoštą iš kiaulienos išpjovos. Aš jį ruošiu su perlinėmis kruopomis, porais, morkomis ir bulvėmis. Taip pat viska gardinu pomidorų pasta ir pomidorų padažu. O prieskoniams pasirenku čiobrelius, mairūną, kaukazietiškus prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Patikėkite manimi, galutinis rezultatas tikrai fantastiškas, o šeimos nariai būna labai sotūs bei laimingi. Drąsiai rekomenduoju išmėginti šį nuostabaus kiaulienos troškinio receptą jau šiandien. Tikiu, kad jį išsisaugosite net ir ateičiai ir gaminsite ne vieną ir ne du kartus.  

O taip pat neseniai dalinausi šiais labai patikusiais kiaulienos troškinių variantais:
- kiaulienos sprandinės troškinys su konservuotomis pupelėmis;
- kreminis kiaulienos faršo troškinys su grietinėle;
- kiaulienos kumpio troškinys su baltagūžiais kopūstais;
- kiaulienos troškinys su kopūstais ir grybais;
- kiaulienos kumpio troškinys su perlinėmis kruopomis;

Nieko nebelaukiam ir einam prie recepto, kad greičiau pasiruošti šį nuostabų patiekalą! :) 

Ingredientai

    • kiaulienos išpjovos: 1
    • perlinių kruopų: 1 stiklinės
    • svogūnų: 1
    • morkų: 2
    • bulvių: 1
    • poro: gabaliuko (0,5 baltosios dalies)
    • česnako: 2 skiltelių
    • pomidorų pastos: 2 valgomųjų šaukštų
    • pomidorų padažo: 2 valgomųjų šaukštų
    • čiobrelių
    • mairūno
    • kaukazietiškų prieskonių
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje perlines kruopas išvirkite.
  2. 2. Kiaulienos išpjovą supjaustykite nedideliais gabaliukais, įtrinkite prieskoniais ir apskrudinkite keptuvėje.
  3. 3. Kai jau apkepa, sudėkite svogūnus ir porus.
  4. 4. Po to dėkite supjaustytas ar stambiai sutarkuotas morkas, pomidorų pastą ir padažą. Įpilkite šiek tiek vandens.
  5. 5. Sudėkite susmulkintas bulves ir perlines kruopas. Troškinkite uždengę ant vidutinės kaitros, kol bulvės suminkštėja. Pagardinkite druska ir pipirais.
  6. 6. Tiekite su šviežių daržovių salotomis - mūsų šeimai skaniausia visokios tradicinės lietuviškos salotos, pvz. burokėlių arba morkų, mes valgėme su kopūstų salotomis. Skanaus!
Triušienos troškinys raudonajame vyne
(4)
Nuodėmingai skanus jautienos troškinys meksikietiškai
(1)