mėgiami prieskoniai mėsai (pvz., česnakas, malta dž. saldžioji paprika, petražolės, prieskoniai kepsniams, malti juodieji pipirai, druska);
majonezas
adžika
Apvoliojimui:
džiūvėsėliai ir sezamo sėklos (po vienodą kiekį šaukštų).
Ant viršaus:
konservuoti ananasai (tinka ir gabaliukais ir žiedais)
sūris
Recepto paruošimas
1. Pradžioje mėsą supjaustome maždaug 1 centimetro storio gabalais, lengvai pamušame virtuviniu mėsos plaktuku, ištepame marinavimui sumaišytais produktais bei leidžiame pastovėti, pasimarinuoti (bent 60 minučių).
2. Tuomet apvoliojame džiūvėsėlių bei sezamo sėklų mišinyje ir apkepame keptuvėje. Po to išdėliojame folija arba kepimo popieriumi išklotoje skardoje, ant viršaus krauname ananasus bei užbarstome tarkuotu sūriu. Kepame orkaitėje, kol išsilydys sūris. Skanaujame!