Kiaulienos kepsnys su sūrio padažu

2018-10-08 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Kiaulienos kepsnys su sūrio padažu

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių karbonadus išmuškite plonai, pabarstykite žolelėmis, druska bei pipirais.
  2. 2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus.
  3. keptuvėje įkaitintas šlakelis aliejaus
  4. 3. Tuomet kepsnius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose bei po to džiuvesėliuose.
  5. 4. Dėkite į keptuvę bei kepkite iš abiejų pusių, kol iškepa (maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės).
  6. 5. Iškepus mėsai, padedame ją šiltai.
  7. 6. Tada prikaistuvyje išlydome sviestą bei sudedame susmulkintą Bri sūrį. Pamaišome.
  8. 7. Kai sūris jau beveik išsilydis, sudedame grietinę bei maišydamos pakaitiname maždaug 60 sekundžių.
  9. 8. Suberiame susmulkintas petražoles bei išmaišome. Nukeliame nuo viryklės.
  10. 9. Galiausiai patiekiame kepsnį aplietą su pasiruoštu padažu bei su mėgstamu garnyru. Mėgaujamės!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.
Keptas paršelis orkaitėje
(7)
Kiaulienos šoninė orkaitėje su bulvėmis
(8)