1. Iš pradžių kiaulieną supjaustomė maždaug 2 kąsnio dydžio gabalėliais, pasūdome, pabarstome pipirais, miltais bei gerai išvoliojame visus gabalėliais. Apskrudiname keptuvėje įkaitintuose riebaluose. Sudedame į kepimo indą.
2. Tuomet toje pačioje keptuvėje apkepiname svogūnų griežinėlius, kol jie suminkštės bei sukrečiame į kepimo indą (aš šį kartą gaminau be svogūnų, bet jie labai tinka).
Reklama
3. Užpilame obuolių sultis, įdedame čiobrelio šakelę bei leidžiame viskam troškintis ant silpnos ugnies maždaug 60 minučių.
4. Tada, kai jau mėsytė suminkštės bei padažas nuo miltų bus sutirštėjęs, įdedame šaukštą garstyčių, pamaišome, leidžiame dar keletą minučių garstyčiom sušilti bei pabaigai įdedame grietinę, arba grietinėlę, kapotas petražoles ir išmaišyti.
5. Rekomenduojame patiekti su bulvių koše. Skanaujame!