Kokosiniai biscotti

2018-09-25 Autorius WorldRecipes.lt

Kokosiniai biscotti

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 1,5 stiklinės
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • vanilinis cukrus: 4 arbatinių šaukštelių
    • cukrus: 0,5 stiklinės
    • kokoso drožlės: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sumaišome miltus, kepimo miltelius, abiejų rūšių cukrų ir kokoso drožles. Kitame dubenyje išplakame lengvai kiaušinį su druska. Įmaišome į birių produktų dubenį. Išminkome tešlą.
  2. 2. Tuomet suformuojame ilgą, maždaug 5 centimetrų pločio bei kokių dviejų centimetrų aukščio kepaliuką. Dedame jį ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kepame maždaug pusvalandį iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Išėmusios, paliekame atvėsti 5 minutes, po to sumažiname temperatūrą iki 150 laipsnių ir paliekame džiūti dar maždaug 20 minučių. Mėgaujamės!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau biscotti receptų rasite: Biscotti receptai.
Torrone arba itališkas desertas nuga
(4)