Nors kopūstas ir nėra toks didelis kaip
moliūgas, bet paprastai jo per vieną kartą taip pat nesunaudojame. Todėl verta turėti galvoje bent jau du patiekalus, kuriems būtų galima sunaudoti vieną kopūstą. Žinoma, tai galėtų būti paprasčiausiai
balandėliai ir
kopūstų sriuba. Bet kartas nuo karto norisi kažko įdomesnio ir naujo. Būtent dėl to jau kurį laiką planavau išmėginti keptuvėje iškeptus blynelius, kurių pagrindas būtų būtent kopūstai. Internete prisiskaičius įvairiausių patarimų, variacijų ir išmėginus, gavau labai gerą rezultatą. Kai kuriuose receptuose rekomenduojama kopūstą prieš kepant pavirti arba patroškinti, kai kuriuose rekomenduojama kaip tik naudoti tik žalią. Norėjau pradžiai išmėginti nuo žalio kopūsto. Kadangi blyneliai gavosi minkšti bei labai gardūs, tai aš asmeniškai nematau prasmės kopūstą prieš tai dar kaip nors apdoroti. Svarbiau juos kepti ant mažesnės kaitros, kad spėtų daugiau suminkštėti.