Kotletukai morkų padaže

2018-03-20 Autorius Cukrinis avinėlis

Kotletukai morkų padaže

Ingredientai

    • mėgstamas faršas (buvo naudojamas kalakutienos)
    • mėgstami mėsos prieskoniai
    • morkos
    • grietinė
    • alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių iš paruošto, tai yra jau paskaninto prieskoniais faršo pagaminame nedidelius kotletukus (kuo šie mažesni, tuo gardžiau gaunasi).
  2. 2. Tuomet juos apkepiname iš abiejų pusių (aš aliejaus nenaudoju, nes pats faršas iš savęs turi pakankamai riebaliukų, kad skaniai apkeptų).
  3. 3. Tada kai gaminami kotletukai apkepa, į keptuvę sudedame stambiai sutarkuotas morkas, įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus, grietinės (jos nepagailime), bei vandens, kad viskas galėtų troškintis. Kartas nuo karto vis pamaišydami troškiname, kol morkytės taps minkštos. Viskas. Galima skanauti:)
  4. 4. Rekomenduojame valgyti su bulvių koše.
Tacos su faršu - tradicinis meksikietiškas receptas
(2)
Keto lasagne - lazanija iš cukinijų ir maltos jautienos be glitimo
(4)
Paprasti čenakai su malta mėsa
(4)
Tingūs tinginių koldūnai
(3)
Orkaitėje kepti mėsos ir daržovių bokšteliai
(2)