1. Pradžioje ryžius išverdame. Ryžių neperverdame, nes jie dar troškinsis orkaitėje.
2. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepiname. Morką sutarkuojame su smulkia tarka bei apkepiname kartu su svogūnais. Kepant morkas bei svogūnus juos galima paskaninti mėgiamais prieskoniais.
Reklama
3. Faršą sumaišome su ryžiais, morkomis, svogūnais, majonezu, įberiame druskos bei prieskonių. Suformuojame nedidelius kukulius bei dedame juos į kepimo formą.
4. Sumaišome padažo ingredientus bei užpilame kukulius.
5. Uždengiame viską folija bei kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros maždaug 50 minučių.
6. Kepimo pabaigoje foliją nuimame bei dar maždaug 5-10 minučių pakepame, kad gražiai apskrustų. Jei padažas neapsemia teftelių, kepdamos kartas nuo karto apipilame jų viršų padažu. Skanaus!
7. Patarimas: Jei mėgstate patiekalus su daugiau padažo, tiesiog padažo ingredientų kiekį padvigubinkite.
T.J
Atsakyti