Krabų lazdelių užtepėlė

2017-10-17 Autorius Šokiai virtuvėje

Krabų lazdelių užtepėlė

Ingredientai

    • krabų lazdelės: 10
    • raudonieji ikrai: 50
    • majonezas: 2-3 valgomieji šaukštai
    • fermentinis sūris: 60 gramų
    • prancūziškas batonas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje orkaitėje paskrudinkite prancūzišką batoną. Į dubenėlį suberkite ikrus, smulkiai supjaustytas krabų lazdeles, taip pat smulkiai tarkuotą sūri, dėkite majonezą bei viską gerai išmaišykite.
  2. 2. Galiausiai gautą masę tepkite ant batono. Gardumėėėlis!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau receptų su krabų lazdelėmis rasite: Krabų lazdelės.
Avokadų ir kiaušinių užkandis
(4)
Keptos traškios šparaginės pupelės tešloje
(12)
Karštai rūkytos kiaulės ausys
(2)
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)
Focaccia duonelė su alyvuogėmis - nuostabus užkandis prie vyno!
(2)