Krabų lazdelių užtepėlė

2017-10-17 Autorius Šokiai virtuvėje

Krabų lazdelių užtepėlė

Ingredientai

    • krabų lazdelės: 10
    • raudonieji ikrai: 50
    • majonezas: 2-3 valgomieji šaukštai
    • fermentinis sūris: 60 gramų
    • prancūziškas batonas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje orkaitėje paskrudinkite prancūzišką batoną. Į dubenėlį suberkite ikrus, smulkiai supjaustytas krabų lazdeles, taip pat smulkiai tarkuotą sūri, dėkite majonezą bei viską gerai išmaišykite.
  2. 2. Galiausiai gautą masę tepkite ant batono. Gardumėėėlis!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau receptų su krabų lazdelėmis rasite: Krabų lazdelės.
Rūkytos žuvies paštetas su tepamu sūreliu
(2)