1. Iš pradžių kondensuotą pieną supilame į puodą, įdedame sviestą bei statome ant mažos ugnies. Į kaitinamą masę sudedame sutarkuotą baltąjį šokoladą bei toliau kaitiname masę nuolatos maišydamos, kol masė sutirštės bei pradės atšokinėti nuo indo sienelių. Masė turi tokią mažą blogą savybę - kibti prie puodo, todėl atsitraukti nuo jos tikrai nevalia. Be to, bent jau man pačiai tas tirštėjimo procesas prasidėjo ganėtinai greitai.
2. Kai jau masė sutirštėja, ją supilame į lėkštę bei paliekame atvėsti. Tuomet aliejumi išsitepame delnus bei taip pat aliejumi pateptu šaukšteliu kabiname gabaliuką masės ir formuojame rutuliukus. Aš į jų vidų dar įdėjau po migdolo riešutą (bet taip nėra būtina), suformuojame rutuliukus bei apvoliojame pabarstukuose. Baigta. Gardumėlis. ;)
3. Pastebėjimas: Viskas šiame recepte ganėtinai lengva, svarbiausia, kad masė nepridegtų prie puodo.
4. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.