Maltos mėsos medalionai su žolelėmis ir sūriu

2018-04-20 Autorius Skanūs kąsneliai

Maltos mėsos medalionai su žolelėmis ir sūriu

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • malta kiauliena: 500 gramų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • džiūvėsėliai: 2 valgomųjų šaukštų
    • džiovintos paprikos milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • čili milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • džiovintas bazilikas: žiupsnelio
    • kapotos šviežios žolelės (apvoliojimui): ~5 valgomųjų šaukštų (naudoti čiobreliai ir krapai)
    • fermentinis sūris: ~50 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaulieną gerai išmaišome su smulkiai kapotais česnakais, kiaušiniu, prieskoniais, miltais bei džiuvėseliais. Paliekame bent 5 minutes ramiai pastovėti.
  2. 2. Tuomet prieskonines žoleles sukapojame peiliu.
  3. Reklama
  4. 3. Tada iš mėsos suformuojame maždaug mandarino dydžio medalionus. Labai patogu pasinaudoti maisto žiedu arba apvalia sausainių formele, bet puikiai galite tai padaryti ir rankomis. Suspaudžiame kuo tvirčiau bei gauto medaliono šonus apvoliojame kapotose žolelėse.
  5. 4. Po to kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių.
  6. 5. Paskui apiberiame sutarkuotu sūriu bei dar maždaug porą minučių pakepame, kol sūris išsilydys ir lengvai paskrus. Skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau receptų iš maltos mėsos rasite: Maltos mėsos receptai.
Maltos mėsos medalionai su žolelėmis ir sūriu
Chili con carne - meksikietiškas jautienos faršo ir pupelių troškinys
(12)
Čičinsko kepsniai
(34)