po 1 pakelį apelsinų ir aviečių skonio želė, plaktos grietinėlės miltelių, vanilinio cukraus,
150 g šaldytų aviečių,
indelis konservuotų mandarinų.
Recepto paruošimas
1. Užkaitinkite iki virimo (bet neužvirinkite 200 g pieno su cukrumi, šiek tiek ataušinkite, supilkite išbrinkintą želatiną, suberkite vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Pieno želė pastatykite šiltai, kad nepradėtų stingti. Paruoškite apelsininę bei avietinę želė pagal nurodymus ant pakuotės. Į aukštas desertines taures sluoksniais pilkite apelsinų, pieno ir aviečių skonio želė kiekvienam sluoksniui, prieš pilant kitą, būtinai leiskite sustingti. Viršuje konditeriniu švirkštu išspauskite grietinėlę, paruoštą iš likusio pieno ir plaktos grietinėlės miltelių. Papuoškite avietėmis bei mandarinų skiltelėmis.