Marinuoti burokėliai su cukinija, svogūnais ir aliejumi – tai sodrus ir aromatingas žiemos gardumynas, kuris įneša šviežumo ir ryškumo į šaltųjų mėnesių meniu. Burokėliai, sujungti su švelniai saldžiomis cukinijomis ir svogūnais, sukuria išskirtinį skonių kontrastą, o aliejus praturtina maloniu riešutiniu poskoniu. Marinuoti ir uždaryti stiklainiuose, šie daržovių deriniai išlaiko savo spalvas ir maistingumą, tapdami puikiu priedu prie mėsos, žuvies patiekalų ar tiesiog kaip savarankiškas užkandis. Jie puikiai tiks ant šventinio stalo, suteikdami gaivos ir pikantiškumo kiekvienam valgiui.
Redakcijos komentaras - iš nurodyto kiekio pagaminsite dešimt 0,5 litro talpos stiklainių.
undefined
Atsakyti
Pastebėjimas