Aštri, nevirta agurkų mišrainė žiemai su actu ir cukrumi

2019-08-27 Autorius Kviečiu į virtuvę

Aštri, nevirta agurkų mišrainė žiemai su actu ir cukrumi
Tokia nevirta agurkų mišrainė gali būti tikras antigripinas šaltuoju metų sezonu. Savo darže auginti agurkai su dideliu česnako kiekiu. Esu tikra, kad atbaidys visus puolančius virusus.

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 6 - 0,7 litro stiklainiai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • agurkai: 6 kilogramų
    • druska: 7 valgomųjų šaukštų
    • čili: 1 valgomojo šaukšto (naudoju čili dribsnius)
    • aliejus: 1 stiklinės
    • obuolių actas: 1,5 stiklinės
    • česnakas: 1-2 galvučių
    • cukrus: 500 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių agurkus nulupkite bei supjaustykite griežinėliais.
  2. 2. Užpilkite agurkų griežinėlius druska ir palaikykite 6 valandas.
  3. Reklama
  4. 3. Po to skystį nupilkite.
  5. 4. Česnakus nulupkite ir pasmulkinkite.
  6. 5. Tada česnakus sumaišykite su čili, aliejumi, cukrumi bei actu.
  7. 6. Gautą mišinį užpilkite ant agurkų. Palaikykite dar 12 valandų kambario temperatūroje.
  8. 7. Sudėkite į švariai išplautus stiklainius.
  9. 8. Agurkus laikykite šaltai. Skanaus!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.

Elona Mikučauskaitė

Sena receptūra, jau daug metų taip konservuoju😉
Atsakyti

Audronė

Agurkų jau nuluptų 6 kg?

Kristina

Patys skaniausi agurkai:) turejau sį receptą..
Atsakyti

Laima

Super receptukas, jau daug metų naudojamas🙂
Atsakyti

tatjana

sakikit prasau,o 1 stikline alejaus,tai bus 200 ar 250 ml stikline.

undefined

Jau 2 metai tokius aštrius darau....😊
Atsakyti

Manika

Noriu pabandyti, tik nezinau kaip uzsukti, ar paprastai su rankom? Ar reikia nauju dangteliu?
Atsakyti

Genovaitė

Kur dedamas skystis nupyltas nuo agurkų.?
Atsakyti

Stasiuks

Senas receptas,tik česnakų aš dedu 150-180gr.nes dvi galvutės beveik nesijaučia.
Atsakyti

Ona

Nupylus skystį agurkus perplauti po tekančiu vandenuku.
Atsakyti

Sonata

Ar kurios darėt šią mišrainę jums ne per daug cukraus?
Atsakyti