Marmuriniai keksiukai su migdolų sirupu

2018-12-19 Autorius WorldRecipes.lt

Marmuriniai keksiukai su migdolų sirupu
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 12 keksiukų.

Ingredientai

    • sviestas: 150 gramų (kambario temperatūros)
    • cukrus: 150 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • miltai: 150 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • pienas: 50 mililitrų
    • kakava: 1 šaukšto
    • migdolų sirupas: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tuomet sviestą su cukrumi bei druska išplakame iki baltumo. Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei įsijojame į sviestą ir šaukštu išmaišome. Supilame pieną bei išmaišome. Maždaug trečdalį tešlos atskiriame bei sumaišome su kakava ir migdolų sirupu.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į keksiukų formeles dedame po šaukštą baltos masės, ant viršaus po arbatinį šaukštelį rudos masės. Dedame kepti į įkaitintą orkaitę maždaug 30-40 minučių. Kepame kol paruduos bei medinis iešmelis nebus aplipęs tešla. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai
Pusryčių keksiukai su juodaisiais serbentais
(4)
Šokoladiniai Helovyno keksiukai
(1)