Moliūgų džemas

2020-06-02 Autorius WorldRecipes.lt

Moliūgų džemas
Tai mano vaikų pats mėgstamiausias džemas. Pasigaminkite ir Jūs!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pakeptas moliūgas: 800 gramų
    • cukrus: 500 gramų
    • citrinos: 1
    • apelsinai: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išvalytą moliūgą supjaustome riekėmis.
  2. 2. Kiekvieną riekę susukame į foliją ir kepame įkaitintoje orkaitėje iki 220 laipsnių temperatūros maždaug 20 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Atvėsiname iškeptą moliūgą, nupjauname odą, smulkiai supjaustome.
  5. 4. Tada verdame su cukrumi kol moliūgas visai sutiš bei taps kreminė masė. Gali tekti įpilti šiek tiek vandens (man šį kartą neprireikė).
  6. 5. Po to supilame citrinos ir apelsino sultis, dar kartą užviriname ir supilstome į stiklainius. Skanaujame!
  7. džemas iš moliūgo
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau džemų receptų rasite: Džemai.