Moliūgų ir obuolių blyneliai

2018-09-07 Autorius SP Receptai

Moliūgų ir obuolių blyneliai

Ingredientai

    • moliūgas: 500 gramų
    • saldžiarūgščiai obuoliai: 2 (dideli)
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • pasukos: 1 puodelio
    • miltai: ~1,5 puodelio
    • vanilinis cukrus
    • cinamonas
    • kepimo milteliai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių moliūgą bei obuolius nulupkite ir sutarkuokite stambesne trintuve.
  2. 2. Tuomet kiaušinius išplakite su cukrumi bei druska, pilkite pasukas. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir vaniliniu cukrumi bei įmaišykite į drėgnąją masę.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudėkite sutarkuotą moliūgą ir obuolius bei išmaišykite.
  5. 4. Kepkite blynelius keptuvėje su šlakeliu gerai įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių. Mėgaukitės:)
Nesaldus lietinių blynų tortas - su pievagrybiais ir mėsa (šonine)
(2)