1. Pradžioje kiaušinių baltymus elektriniu plaktuvu plakite, kol šie suputos. Plakdamos suberkite po 2 šaukštus cukraus, sumaišyto su milteliniu cukrumi. Tada subėrus pirmus šaukštus cukraus bei vis plakant, reikia patikrinti truputį baltymų patrinant tarp pirštų – cukraus kristalų turi nesijausti. Tik tada berkite kitus 2 šaukštus bei toliau plakite, kol cukrus vėl ištirpta. Taip plakite, kol subersite visą cukrų. Masė turi gautis puri, standi, balta, blizgi, pavertus dubenį nekristi iš jo lauk.
2. Tuomet išplaktus baltymus sukrėskite į konditerinį maišelį arba švirkštą bei ant kepimo popieriumi išklotos skardos išspaudskite morengų.
3. Kepkite iki 120 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 60 minučių. Po valandos ištraukite iš orkaitės bei paliekite atvėsti… Tik visiškai atvėsusius morengiukus nuimkite nuo popieriaus. Skanaukite!