Ši naminė adžika su obuoliais ir morkomis nesigauna aštri ir dėl to labai patinka mūsų šeimai. Ją pagaminti tikrai labai paprasta, galiu patikinti, kad pavyks kiekvienam. Kitą kartą būtinai gaminsiu iš dvigubos arba trigubos normos.
Ingredientai
morkos: 1 kilogramo (tarkuotos burokine tarka)
obuoliai: 1 kilogramo (nuvalyti ir supjaustyti ketvirčiais)
1. Viskas šiame labai paprasta. Visas daržoves sumalkite, dėkite į puodą, berkite kitus ingredientus, išmaišykite bei virkite maždaug 60 minučių vis pamaišydamos.
2. Po to sudėkite į sterilius stiklainius bei užsukite. Skanaukite!
Reklama
3. Patarimas: Jeigu gavosi itin skysta, galite sutirštinti šaukštu krakmolo bei trupučiu vandens.
4. Rekomendacija: Daugiau adžikos receptų rasite: Adžikos receptai.